Beleef een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne! – Takhfid.nl

Beleef een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

Beleef een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

من

€24.04 / للشخص الواحد

ستوفر

مكان

تاريخ
يناير

Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven! Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Voor de kleinste fans…

K3-fans leven zich in 2019 uit op de gloednieuwe K3 Roller Skater met gekke bochten en steile hellingen. Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op de meer dan 10 feeërieke attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje doorheen het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater. Wie weet loop je wel één van je helden tegen het lijf!

… maar ook voor de echte adrenalinezoekers!

Plopsaland De Panne enkel voor de kleintjes? Dat is flauwekul! Raas tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Vlieg in slechts twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride, maak een val van dertig meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf in Wickieland.

Bumba Show: Bravo Babilu!

De Bumba Show is terug van weggeweest. Bumba en Bumbalu moeten passen op de lieve peuter Babilu, wat natuurlijk gepaard gaat met veel grappige momenten en dolle fratsen! Bumba en Bumbalu leren Babilu al spelenderwijs omgaan met situaties die voor de allerkleinsten heel herkenbaar zijn en stellen hem voor aan hun vriendjes Tumbi, Kiwi en Poppa. Iedereen is helemaal gek op die lieve Babilu! Ga mee op avontuur met deze immer vrolijke clowns en zing/dans erop los tijdens de leukste liedjes! De show is in het Nederlands en dagelijks te zien. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. 

Samson & Gert Zomershow

Samson & Gert en de Burgemeester zijn deze zomervakantie opnieuw van de partij voor de Samson & Gert Zomershow! Bereid je voor op een fantastische show met liveorkest vol mooie liedjes, leuke dansjes en vele dolle fratsen!
 Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Show enkel in het Nederlands. 

Data: 22 juli t/m 23 augustus 2019 van maandag t/m vrijdag. 

Zomer met Klus

Van 26 augustus t/m 30 augustus 2019 geniet je tijdens je bezoek aan Plopsaland De Panne van een superleuk avontuur met de handigste kabouter van het grote kabouterbos! Kabouter Klus zet het Plopsa Theater op stelten in een knotsgekke show. Begin alvast de kabouterdans en de vele andere plopdansjes en -liedjes te oefenen want de echte Kabouter Klus van televisie zingt ze samen met jou! Van een kabouterzomer gesproken!
 Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Show enkel in het Nederlands. 

Plopsa Late Night 

Hou jij ook van die heerlijke zomeravonden? Dan ben je tijdens de zomervakantie welkom in Plopsaland De Panne voor de Plopsa Late Nights. Bij het vallen van de avond valt een warme invallende schemering over het park. De ontspannen sfeer, muziek en aangepast extra programma zorgen ervoor dat het er nóg gezelliger wordt! Bovendien kan je extra lang genieten van de vele leuke attracties!

Data: 14, 25, 31 juli en 2, 7, 9, 14, 16, 21 en 28 augustus 2019. 

Bereikbaarheid 

Plopsaland De Panne is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘De Pannelaan 68 in De Panne België’. Plopsaland beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Je kunt een parkingticket kopen aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van De Panne bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

Kijk voor meer informatie op website van Plopsaland De Panne. 

 

السعر: 24.04 يورو للشخص الواحد
الخصم : 35%
 الحجز: لا داعي لحجز موعد
الان ابتداء من €24.04,-
لشراء العرض
هل تغير سعر العرض و ارتفع ؟ للأسف فقد تأخرت .

هل تريد ان لا يفوتك عرض أبدا؟

.اذا كنت ترغب في الحصول على الرحلات و العروض الرخيصة داخل هولندا و بلجيكا. يمكنك ذلك عن طريق التسجيل بالمنشور